U bent hier

Oproep: Kasteel van Horst zoekt trouwfoto's - AFGESLOTEN

Hugo & Juliette Claes-Deroost

Op zondag 24 april 2016 viert Kasteel van Horst Erfgoeddag. Daarvoor zijn we op zoek naar oude en minder oude trouwfoto’s die gemaakt zijn in en rond het kasteel. Was het prachtige kasteel en het romantische park errond ook voor jullie het uitgelezen decor voor een huwelijksreportage? Laat het ons weten!

Erfgoeddag staat tijdens de volgende editie in het teken van ‘Rituelen’. Door de jaren heen zijn Kasteel van Horst en het kasteeldomein het decor geweest voor talloze huwelijksreportages. Nu willen we de trouwfoto’s die genomen zijn in en rond het kasteel bij elkaar brengen en er een tentoonstelling mee organiseren.

Maar dat is nog niet alles! Koppels die ons hun trouwfoto’s uitlenen, krijgen meteen ook een nieuwe foto, waarbij ook kinderen en kleinkinderen mee op de foto mogen. De dappersten onder de trouwers willen misschien zelfs een poging wagen om op de nieuwe fotoshoot anno 2016 te verschijnen in hun origineel trouwkleed of –kostuum?

De tentoonstelling wordt georganiseerd naar aanleiding van Erfgoeddag op zondag 24 april 2016.

Wil je graag meewerken aan dit project en jullie trouwfoto’s aan ons uitlenen? Neem dan voor eind februari 2016 contact op met Kasteel van Horst via kasteel.horst@herita.be, 016 62 33 45.
 

Voor bijkomende info:

Sofie Peetroons

Onthaalverantwoordelijke Kasteel van Horst

sofie.peetroons@herita.be | 016 62 33 45

 

Opgelet: deze oproep is afgesloten. Kom het resultaat bekijken op zondag 24/4.